Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора под двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кора под двигателя

Колеги , искам да попитам за 147 1.9жтд 115к.с. интересува ме кората под двигателя от къде мога да си я закупя свястна не найлонова пластмаса и един тънък въпрос дали някой от колегите каращи 147-ци на бронята има ли черна пластмаса? на повечето коли броните от долу като свърши обикновенно е продължена с черна пластмаса?? питам с цел , ако успея да си намеря кората под двигателя да мога да си я монтирам да не се окаже , че ми липсва част ?

Може да си сложиш алуминиева, но е около 300лв.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ако искаш пиши ми на лично, ще ти дам номер на момче, което предполагам ще ти свърши работа. От София е.
      ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
      DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Може да си сложиш алуминиева, но е около 300лв.
        Тя оригинална пластмасова също не е евтина. По спомени бе около 250лв на Ricambi.
        sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Аз си купих от един от форумните сервизи пластмасова за 100лева.
          Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
          Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
            Аз си купих от един от форумните сервизи пластмасова за 100лева.
            От кой точно?

Comment

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
              От кой точно?
              LISAN SERVICE
              Моята е за 156 - не знам дали става на 147 но може да звънне да попита дали имат за 147.

Comment

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
                LISAN SERVICE
                Моята е за 156 - не знам дали става на 147 но може да звънне да попита дали имат за 147.

Доколко си доволен от нея, защото и аз обмислям тази покупка. Добре ли е направена, здрава ли е? Пасва ли добре?
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

обади се на 0876 242 946 тази фирма предлага 79 лв. или 89лв.
                  Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                  Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                  Alfa Romeo 145 1.4 16v
                  BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                    Доколко си доволен от нея, защото и аз обмислям тази покупка. Добре ли е направена, здрава ли е? Пасва ли добре?
                    Не съм я монтирал аз... монтираха я във Вентура и не казаха нищо лошо. Кората изглежда добре, доста дебела е дори мисля че е по дебела и здрава от оригиналната, пише че е произведена в европейски съюз и някакъв надпис може би на полски.
                    http://clubalfaromeo.com/forum/attac...6&d=1274905373

Comment

Моята кора е Ricambi Originali. Закупена по каско от Италия по поръчка, 360лв. Малко по-различна е от показаната на снимката. И е адски здрава. За 2.5 год не е мръднала, а колко е понесла. Мн здрав материал. Но е неоправдана високата цена.
                      За различните двг са малко различни и формите на корите. Това по спомен като поръчвахме.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
                        Тя оригинална пластмасова също не е евтина. По спомени бе около 250лв на Ricambi.
                        Сега проверих точната цена за която я купих бе 370лв. Така че бих ти препоръчал да си потърсиш неоригинален вариант като предложените от колегите. Вярно, че оригиналната е доста здрава и добре направена (с вата), но парите са и безумно много.
                        sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Моята беше разпрана..и легна на земята, наложи се да я извадим. Има ли смисъл да давам пари да я изправят, да я слагат пак?
                          (извинявам се, че не е много по темата..)
                          147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
                            На 156 оригиналната не е пластмасова а стъклопласт. Предполагам, че на 147 е същата
                            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Хм, дали е стъклопласт, не вярвам много, не ми приличаше на такава когато пристигна от Италия. И нямаше да издържи зверските одирания, а й няма абсолютно нищо.
                              Предпазвамн части от мокрене, двг загрява една идея по-бързо с нея, обезшумява!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                              X