Колеги , искам да попитам за 147 1.9жтд 115к.с. интересува ме кората под двигателя от къде мога да си я закупя свястна не найлонова пластмаса и един тънък въпрос дали някой от колегите каращи 147-ци на бронята има ли черна пластмаса? на повечето коли броните от долу като свърши обикновенно е продължена с черна пластмаса?? питам с цел , ако успея да си намеря кората под двигателя да мога да си я монтирам да не се окаже , че ми липсва част ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кора под двигателя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеМоже да си сложиш алуминиева, но е около 300лв.sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщениеАз си купих от един от форумните сервизи пластмасова за 100лева.
Comment
-
Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщениеОт кой точно?
Моята е за 156 - не знам дали става на 147 но може да звънне да попита дали имат за 147.
Comment
-
Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщениеLISAN SERVICE
Моята е за 156 - не знам дали става на 147 но може да звънне да попита дали имат за 147.
Доколко си доволен от нея, защото и аз обмислям тази покупка. Добре ли е направена, здрава ли е? Пасва ли добре?Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДоколко си доволен от нея, защото и аз обмислям тази покупка. Добре ли е направена, здрава ли е? Пасва ли добре?
http://clubalfaromeo.com/forum/attac...6&d=1274905373
Comment
-
Моята кора е Ricambi Originali. Закупена по каско от Италия по поръчка, 360лв. Малко по-различна е от показаната на снимката. И е адски здрава. За 2.5 год не е мръднала, а колко е понесла. Мн здрав материал. Но е неоправдана високата цена.
За различните двг са малко различни и формите на корите. Това по спомен като поръчвахме.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщениеТя оригинална пластмасова също не е евтина. По спомени бе около 250лв на Ricambi.Така че бих ти препоръчал да си потърсиш неоригинален вариант като предложените от колегите. Вярно, че оригиналната е доста здрава и добре направена (с вата), но парите са и безумно много.
sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщениеТя оригинална пластмасова също не е евтина. По спомени бе около 250лв на Ricambi.
Comment
-
Хм, дали е стъклопласт, не вярвам много, не ми приличаше на такава когато пристигна от Италия. И нямаше да издържи зверските одирания, а й няма абсолютно нищо.
Предпазвамн части от мокрене, двг загрява една идея по-бързо с нея, обезшумява!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment